Zijn zakenreizen nog nodig nu de video-meetings volop zijn doorgebroken?

 

Vraag hier meteen je persoonlijk gesprek aan

 

In deze video geeft Paul Geyssens, Regional President van Uniglobe Travel Belux een beeld over de invloed van technologie op reizen.

 

 

"Video-meetings zoals we ze nu hebben leren kennen zijn zeker een blijver en zullen een aantal business-trips vervangen, maar het menselijke contact blijft wel belangrijk. Zeker voor belangrijke gesprekken of deals blijven fysieke meetings met de daarbij horende verplaatsingen een noodzaak"

 

Bekijk hier ook het antwoord van onze andere experten

 

Koen van den Bosch is CEO bij de Vereniging Vlaamse Reisbureaus (VVR)

Robrecht Willaert is CEO van Travel Magazine

 

"Het fenomeen van online-meetings zal zeker een invloed hebben op zakenreizen, maar uit eigen ervaring weet ik ook wat de tekortkomingen zijn en waar persoonlijke meetings belangrijk blijven"

"Reizen blijft binnen de zakenwereld een essentieel onderdeel van de commerciële besluitvorming. het menselijk contact is hierbij een conditio sine qua non"

 

Bij Axon Travel beschikken we over jarenlange ervaring en de nodige expertise om je zakenreis tot een succes te maken, ook in tijden van COVID-19

 

 Lees hier meer over het belang van een corona-proof Travel Policy 

 Check hier hoe je je Travel Policy gemakkelijk kan integreren binnen onze Online Booking Tool

 Verneem hier meer over onze unieke Axon Travel aanpak

 

 

Wens je graag een persoonlijk gesprek over hoe we jou bij Axon Travel kunnen helpen bij de organisatie van je zakenreizen?