Axon Travel Academy

Je bent net afgestudeerd als Bachelor in Toerisme en op zoek naar je eerste werk ervaring in de sector?
Ben je toe aan een nieuwe wending in jouw carrière en lijkt een job als Business Travel Consultant wel een boeiende uitdaging? 


Dan is de Axon Travel Academy zeker iets voor jou! Check hier in voor deze unieke reis 

 

 

 

On The Job Training

De Axon Travel Academy is een opleidingstraject dat ontwikkeld werd om jou als deelnemer klaar te stomen voor een job als business travel consultant. De opleiding is gericht op pas afgestudeerde bachelor- of master studenten maar ook naar werknemers die een andere wending willen geven aan hun carrière. Ervaring in de toeristische sector is dus zeker geen vereiste om deel te kunnen nemen aan de opleiding.

 

Onze ervaren instructeurs dompelen je tijdens het gehele Axon Academy traject onder in de wereld van business travel én van Uniglobe Axon Travel. Dankzij deze ‘on the job’ opleiding leer je hoe de sector in elkaar zit, hoe je de beste reisopties voor de klant kan opzoeken en worden tips, tricks en ervaringen gedeeld met de deelnemers. Na afronding van het traject kan je dan ook als een volwaardige business travel consultant aan de slag binnen ons team.

 

"Het leuke aan de opleiding is dat niet enkel de theorie aan bod komt, maar dat ik de kennis ook meteen kan omzetten in de praktijk omdat je met echte klanten en echte reisaanvragen aan de slag kan gaan. Dat geeft zo veel voldoening!"

 

Naast de opleiding van nieuwe medewerkers is de Axon Travel Academy  ook de plaats waar onze huidige medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen om zo steeds op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe trends in de zakenreiswereld.

 

 

The Road to Succes

Heb je een contract gescoord en ben je klaar om ondergedompeld te worden in de functie van Business Travel Consultant binnen Uniglobe Axon Travel Group?
De eerste 3 maanden van je tewerkstelling bieden we je een volledig opleidingsprogramma aan via on the job-trainingen. Onder andere volgende onderdelen komen aan bod in deze uitgebreide opleiding en trainingen:

 

  • Kennismaking met Uniglobe Axon Travel, ons bedrijf en jouw nieuwe collega's

  • Kennismaking met onze partners binnen de luchtvaart, hotelsector, autoverhuur, treinreizen etc…

  • Ubi: Uniglobe Booking Intelligence, het gebruik van de online tool en de wijze waarop we deze gebruiken om onze klanten te bedienen

  • GDS: Global Distribution System Amadeus / Sabre; de kennis en know how om te boeken in de meest gebruikte Internationale boekingsplatformen

  • Opmaak van offertes, toepassen van travel policies, commerciële training,..

  • Administratieven taken van een business travel consultant

 

Tijdens en zeker ook na je opleiding word je steeds verder opgevolgd en begeleid door de trainers en jouw nieuwe collega’s!

De volledige vacature kan je hier bekijken. 

 

Meld je nu aan voor de Axon Travel Academy

Heb jij een goede talenkennis (Nederlands, Frans, Engels), ben je commercieel ingesteld, werk je graag met klanten en heb je een passie voor reizen? 

Ben je ervan overtuigd dat jij de persoon bent die ons team kan versterken, of wil je graag meer informatie over de Axon Travel Academy?
Neem dan zeker contact op of stuur je CV en motivatie brief naar:

Contact: Yvan De Latte
E-Mail: hr@uniglobeaxontravel.be