Wat verandert er voor de zakenreiziger?

 

Vraag hier meteen je persoonlijk gesprek aan

 

In deze video schetst Paul Geyssens, Regional President van Uniglobe Travel Belux een van de belangrijkste veranderingen voor zakenreizigers sinds COVID-19.

 

 

 

"Los van de wereldwijd ingevoerde hygiënemaatregelen, situeert een van de grootste uitdagingen voor zakenreizigers zich momenteel op het gebied van het aanbod. Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen wanneer op welke bestemmingen en hoe ga je daar het beste mee om?"

 

Bekijk hier ook het antwoord van onze andere experten

 

Koen van den Bosch is CEO bij de Vereniging Vlaamse Reisbureaus (VVR)

Robrecht Willaert is CEO van Travel Magazine

 

"Het is geen garantie dat de gevestigde luchtvaartmaatschappijen en hotels uit het verleden, dit morgen ook nog zullen zijn. Je hebt nood aan een partner die jou hierover gepast advies kan geven"

"Er is nood aan permanente en real-time informatie over alle mogelijke situaties die zich tijdens de reis kunnen voordoen"

 

Bij Axon Travel beschikken we over jarenlange ervaring en de nodige expertise om je zakenreis tot een succes te maken, ook in tijden van COVID-19

 

 Lees hier meer over het belang van een corona-proof Travel Policy 

 Check hier hoe je je Travel Policy gemakkelijk kan integreren binnen onze Online Booking Tool

 Verneem hier meer over onze unieke Axon Travel aanpak

 

 

Wens je graag een persoonlijk gesprek over hoe we jou bij Axon Travel kunnen helpen bij de organisatie van je zakenreizen?