Hoe kan ik mij optimaal voorbereiden op mijn volgende zakenreis?

 

Vraag hier meteen je persoonlijk gesprek aan

 

In deze video geeft Koen van den Bosch, CEO van de Vereniging Vlaamse Reisbureaus (VVR) een antwoord over hoe jij je het best kan voorbereiden op je volgende zakenreis. 

 

 

"Zelfs nu iedereen gewend is geraakt aan virtuele meetings, blijft het belang van fysieke meetings en zakenreizen onontbeerlijk binnen het bedrijfsleven. En hiervoor kan je best beroep doen op de expertise van een echte professional"

 

Bekijk hier ook het antwoord van onze andere experten

 

Paul Geyssens is Regional President bij Uniglobe Belux

Robrecht Willaert is CEO van Travel Magazine

 

"Waar de focus vroeger voornamelijk op cost-savings lag, zal de nadruk binnen de Travel Policy nu veel meer op de kwaliteit van het aanbod komen te liggen. De veiligheid van de zakenreiziger primeert!"

"Up-to-date en punctuele informatie over de reisprotocollen en bestemmingen, zowel voor als tijdens de reis, zijn nu cruciaal voor elke zakenreiziger"

 

Bij Axon Travel beschikken we over jarenlange ervaring en de nodige expertise om je zakenreis tot een succes te maken, ook in tijden van COVID-19

 

 Lees hier meer over het belang van een corona-proof Travel Policy 

 Check hier hoe je je Travel Policy gemakkelijk kan integreren binnen onze Online Booking Tool

 Verneem hier meer over onze unieke Axon Travel aanpak

 

 

Wens je graag een persoonlijk gesprek over hoe we jou bij Axon Travel kunnen helpen bij de organisatie van je zakenreizen?