Tom De Haen, DPG Media

"Uniglobe Axon Travel is een partner van onschatbare waarde in onze zoektocht naar uniformiteit en centralisatie van onze zakenreis processen. Hun flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn meer dan indrukwekkend geweest. Onze organisatie staat bekend om haar complexiteit, met meerdere entiteiten in verschillende landen en uiteenlopende reisbehoeften. Uniglobe Axon Travel kwam met de juiste oplossingen en stemde hun diensten naadloos af op onze unieke eisen.

Wat Uniglobe Axon Travel écht onderscheidt is hun zeer persoonlijke service. Ze zijn niet zomaar een reisbureau; ze zijn een verlengstuk van ons team. Hun toegewijde professionals nemen de tijd om onze bedrijfscultuur, voorkeuren en doelstellingen te begrijpen. Deze persoonlijke benadering heeft geresulteerd in oplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen.
 

De flexibiliteit van Uniglobe Axon Travel is een game-changer. Ze hebben het talent om zich aan te passen aan veranderende schema's, last-minute aanpassingen en onvoorziene uitdagingen. Het is dit vermogen om snel te schakelen dat ons talloze kopzorgen heeft bespaard en ervoor heeft gezorgd dat onze werknemers probleemloos reizen, ongeacht de omstandigheden.

Dankzij Axon Travel hebben we meer consistentie en controle over onze zakenreizen en tegelijkertijd werd het hele proces vereenvoudigd. Ze hebben onze boekingsprocedures gestroomlijnd, fantastische deals onderhandeld met luchtvaartmaatschappijen en hotels, en ons voorzien van uitgebreide rapportagetools om onze reiskosten effectief te controleren.

Kortom, Axon Travel is meer dan alleen een reisbureau; ze zijn een strategische partner die de fijne kneepjes van onze organisatie begrijpt. Hun flexibiliteit, persoonlijke aanpak en toewijding aan ons succes hebben van hen een onmisbare schakel gemaakt in ons zakenreismanagement. We zouden niet blijer kunnen zijn met hun diensten, en ik kan Uniglobe Axon Travel van harte aanbevelen bij elke organisatie die hun zakenreiservaring wil verbeteren."

 

 

 

Berend Van Iterson, Nikon Metrology Europe

"In mijn loopbaan heb ik samengewerkt met tal van reisbureaus, maar de benadering van Axon is werkelijk uniek. Jullie handelen altijd op een zeer correcte, snelle en transparante manier richting de klant. Problemen worden doeltreffend aangepakt en opgelost, en er wordt daadwerkelijk geluisterd naar ons als klant.

Als een frequente reiziger kan ik zowel op het gebied van service als in de samenwerking met het commerciële team een aanzienlijk niveau van professionaliteit waarderen bij Axon."