Riu Hotels & Resorts opent eerste hotel in Londen

December 14, 2022

Het populairste nieuwe hotel in Londen maakt zich op om in het voorjaar van 2023 zijn deuren te openen: Het Riu Plaza London Victoria wordt het eerste hotel van Riu Hotels & Resorts in de Britse hoofdstad.

Als het gaat om hotels, worden bezoekers van Londen verwend met keuze. Met aandacht voor design en comfort en de nieuwste ontwikkelingen in energie-efficiëntie en duurzame bedrijfsvoering, zal het Riu Plaza London Victoria beschikken over 435 ruime kamers, waarvan vele met een spectaculair uitzicht op de skyline van Londen.

Het viersterrenhotel heeft een uitstekende locatie in het hart van Londen, op slechts enkele minuten lopen van het Victoria Station in Westminster en dicht bij de Westminster Cathedral, Buckingham Palace, de Houses of Parliament en vele andere toeristische attracties.

London Victoria Station is na Waterloo het drukst bezochte station in het Verenigd Koninkrijk, waar jaarlijks meer dan 75 miljoen passagiers gebruik maken van de metro-, trein- en busstations. Een van de vele voordelen van de locatie van het hotel is de directe verbinding met de luchthaven Gatwick in slechts 30 minuten.

Het hotel is geschikt voor zowel gasten die Londen bezoeken voor een citytrip als voor zakelijke klanten. De gasten kunnen genieten van een lobbybar en een restaurant waar ze kunnen genieten van het bekende Riu ontbijtbuffet. Bovendien kunnen de gasten gebruik maken van een 24-uurs fitnessruimte die volledig is uitgerust met de modernste toestellen.

Riu Plaza is de brand van de stadshotels van Riu Hotels & Resorts. De Riu Plaza urban line kenmerkt zich door het combineren van alle mogelijke voorzieningen en het zorgvuldig kiezen van de locaties.

Momenteel zijn er wereldwijd negen Riu Plaza hotels -twee in New York City- en één in Madrid, Berlijn, Dublin, Miami, San Francisco, Panama City en Guadalajara. Allemaal op toplocaties, en er zijn nog drie toekomstige openingen gepland, waaronder in Londen, Toronto en Chicago. In totaal exploiteert Riu Hotels & Resorts wereldwijd meer dan 100 hotels en resorts.