TUI fly Breidt Uit in Antwerpen: Nieuwe Vluchten naar Oujda, Marokko

February 01, 2024

TUI fly heeft aangekondigd deze zomer een nieuwe bestemming vanuit Antwerpen aan haar netwerk toe te voegen: Oujda in Marokko. Deze uitbreiding markeert Oujda als de derde Marokkaanse bestemming die TUI fly bedient vanaf de regionale luchthaven van Antwerpen, naast Tanger en Nador. Met deze nieuwe route speelt TUI in op de toenemende vraag vanuit de lokale Marokkaanse gemeenschap in België en de zuidelijke provincies van Nederland.

Vluchtschema en Details

De vluchten naar Oujda starten op 26 juni en zullen twee keer per week worden uitgevoerd, op woensdag en zondag. De vluchten vertrekken laat in de avond vanuit Antwerpen, om 22.30 uur, en arriveren in Oujda om 00.25 uur lokale tijd. De retourvluchten vertrekken vroeg in de ochtend vanuit Oujda, om 3.00 uur, en landen in Antwerpen om 6.55 uur. Voor deze vluchten zet TUI fly de moderne Embraer E195-E2 in, met een capaciteit van 136 passagiers.

Uitgebreid Zomeraanbod

Naast de Marokkaanse bestemmingen biedt TUI fly tijdens de zomerdienstregeling een divers aanbod van vijftien routes vanaf de luchthaven van Antwerpen. Bestemmingen omvatten populaire vakantieoorden in Spanje zoals Alicante, Malaga, Murcia, Mallorca, Ibiza, Gran Canaria, en Tenerife, alsook Split in Kroatië, Heraklion in Griekenland, Antalya in Turkije, en Tel Aviv in Israël (onder voorbehoud vanaf 23 september). Voor het winterseizoen is Innsbruck in Oostenrijk toegevoegd aan het netwerk.

Groeiend Klantenbestand

TUI fly trekt met haar vluchten vanuit Antwerpen niet alleen Belgische passagiers maar ziet ook een toenemend aantal reizigers uit de zuidelijke provincies van Nederland, waaronder Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Dit onderstreept de regionale aantrekkingskracht van Antwerpen als vertrekpunt voor vakantievluchten.

Deze uitbreiding van TUI fly's diensten vanuit Antwerpen bevestigt de strategische inzet van de luchtvaartmaatschappij op flexibiliteit en het bedienen van de lokale markt, terwijl het tegelijkertijd inspeelt op specifieke behoeften van verschillende gemeenschappen binnen de regio. Met een uitgebreide zomerdienstregeling en een groeiend aanbod van bestemmingen biedt TUI fly reizigers meer keuze en gemak voor hun vakantieplannen.