The Reserve opent premium wijn- en foodbar in Terminal 2 van Dublin Airport
August 22, 2025
The Reserve bevindt zich centraal in de hoofdconcourse van Terminal 2 en is opgezet als een rustige, stijlvolle plek midden in de luchthaven. De bar valt op door een messing afgewerkte constructie boven de counter en een inrichting die aansluit bij de internationale uitstraling van Dublin Airport. Er zijn vijftig zitplaatsen beschikbaar voor reizigers die de tijd hebben om langer te tafelen of korter willen genieten van een glas wijn.
Op de wijnkaart staan zestien geselecteerde labels van over de hele wereld, waaronder ook een product van Ierse wijnmakers. Elk glas wordt voorzien van beknopte tasting notes. Het aanbod reikt verder dan wijn alleen: klassieke cocktails, een uitgebreide selectie spirits, bier van de tap en uit fles, Guinness en een compleet aanbod van warme en koude dranken.
Het menu is ontwikkeld om de hele dag door te passen bij uiteenlopende reizigers. Van warme ontbijtopties zoals scrambled eggs op zuurdesembrood met truffel en champignons tot lichte lunches met open sandwiches en frisse salades. Voor wie wil delen zijn er seafood- en charcuterieplanken en een artisan kaasplank samengesteld uit lokaal geproduceerde Ierse kazen. Afsluiten kan met desserts die variëren van zoete klassiekers tot modernere keuzes.
The Reserve maakt deel uit van een bredere investering van SSP in Dublin Airport, waar eerder al The Garden Terrace en Upper Crust een upgrade kregen. De nieuwe opening onderstreept de strategie om reizigers een diverser en meer premium aanbod te bieden.