Meer dan vliegen: De Emirates-ervaring van Brussel naar Dubai

November 05, 2023

Ervaar het toppunt van luchtvaartexcellentie met Emirates' twee dagelijkse rechtstreekse vluchten van Brussel naar Dubai. Vlieg aan boord van de geavanceerde Boeing 777-300 en kies uit drie zorgvuldig ontworpen reisklassen: First, Business en Economy. Aan boord brengt ons ICE entertainmentsysteem uw vliegervaring naar ongekende hoogten met een rijke selectie van meer dan 6.500 kanalen. Emirates maakt uw reis, of het nu voor zaken of plezier is, onvergetelijk van start tot finish.

Image_URL: https://www.uniglobe.be/content/Boeing-777-300ER-20231105095557_blog.jpg

 

BUSINESS CLASS 

Geniet van een warm welkom met een keuze uit exclusieve dranken en nestel u in onze ruime stoelen die zich omvormen tot een ligbed. Voor het optimale comfort hebben we luxe matrassen en eersteklas Bulgari-verzorgingssets. Onze 23-inch schermen met ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en onboard Wi-Fi houden u geëntertaind, terwijl we culinaire hoogstandjes serveren op Royal Doulton servies en gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen.

 

  • Omvormbaar tot vlak bed & privacydivider: Slaap comfortabel in een stoel die volledig plat kan en geniet van de extra privacy.

  • Gastronomische maaltijden: Proef wereldklasse gerechten, bereid door topchefs.

  • 23-inch HD TV: Beleef entertainment als nooit tevoren op een groot HD-scherm.

  • Stroomvoorziening voor laptops: Blijf productief met ingebouwde stopcontacten voor uw apparaten.

  • 40 kg bagage: Reis zonder zorgen met een ruime bagagelimiet van 40 kg.

  • Toegang tot de exclusieve Emirates First Class Lounge in Dubai

  • Chauffeur-dirive service: Word opgehaald en afgezet in stijl met onze professionele chauffeurservice.

  • Fast track & Priority frequent flyers in Dubai: Sla de wachtrijen over en geniet van prioriteitsvoordelen op Dubai's luchthavens.

KLIK HIER voor meer info

 

 

 

 

FIRST CLASS 

In onze First Class suites ervaart u ongeëvenaarde privacy en luxe. Deze suites zijn uitgerust met geavanceerde lederen zetels en bieden een uniek gewichtloos comfort. We bedienen u op uw wenken met een privé roomservice-optie, een uitgebreid gastronomisch menu en topwijnen uit Bordeaux. Voor extra welzijn aan boord, bieden we luxe slaapoliën en hydraterende loungewear.

 

  • 6 volledig afgesloten First Class Suites: Geniet van ultieme privacy in uw eigen luxe suite.

  • Zero gravity-stoelen: Ervaar een gevoel van gewichtloosheid voor optimale ontspanning.

  • Verfijnde eetopties: Kies uit een uitgebreid à la carte menu tot een smakelijke middernachtsnack.

  • Persoonlijke mini-bar en meer: Regel zelf uw sfeerverlichting, en maak gebruik van een eigen kaptafel, spiegel en garderobe.

  • Toegang tot de exclusieve Emirates First Class Lounge in Dubai: Ontspan in stijl voor uw vlucht.

  • 50 kg bagage: Reis zonder bagagebeperkingen met een limiet van 50 kg.

  • Chauffeur-drive service: Premium vervoer van en naar de luchthaven.

  • Fast track & Priority frequent flyers in Dubai: Versnelde service en exclusieve voordelen op luchthavens in Dubai.

KLIK HIER voor meer info

 

 

CHAUFFEUR-DRIVE SERVICE 

Onze gratis Chauffeur-drive service begint bij uw voordeur en is beschikbaar in meer dan 70 wereldsteden. Afhankelijk van uw reisklasse geniet u van onze luxe BMW- of Mercedes-Benz-voertuigen. Voor gezinnen en grotere groepen is er de ruime Mercedes-Benz V-Klasse. Het boeken van deze naadloze service is een fluitje van een cent. In België zijn de eerste 70 kilometer gratis.

 

 

ENTERTAINMENT AAN BOORD 

Met ons bekroonde ICE-systeem wordt elke vlucht een multimediafeest. U heeft keuze uit duizenden films, tv-shows en muziektracks in tot wel 40 talen. Blijf daarnaast up-to-date met live TV en Wi-Fi, of doe wat inkopen via ons EmiratesRED retailmagazine. Bij Emirates is superieure inflight entertainment altijd binnen handbereik.

KLIK HIER voor meer info

 

Kortom, als u op zoek bent naar een luchtvaartervaring die geen compromissen sluit op het gebied van comfort, luxe of entertainment, dan is Emirates de evidente keuze. Boek vandaag nog en bereid u voor op een reis die de standaarden opnieuw definieert.