Emirates: Gratis Attractietickets in Dubai en Exclusieve Skywards Voordelen

January 23, 2024

Ervaar het toppunt van luchtvaartexcellentie met Emirates' twee dagelijkse rechtstreekse vluchten van Brussel naar Dubai. Vlieg aan boord van de geavanceerde Boeing 777-300 en kies uit drie zorgvuldig ontworpen reisklassen. Aan boord brengt ons ICE entertainmentsysteem uw vliegervaring naar ongekende hoogten met een rijke selectie van meer dan 6.500 kanalen. Emirates maakt uw reis, of het nu voor zaken of plezier is, onvergetelijk van start tot finish.

 

Ontvang Direct 2.000 Skywards Miles

Door lid te worden van het Emirates Skywards-programma, transformeer je elke vlucht met Emirates in een reis vol voordelen en comfort. Verzamel Skywards mijlen bij elke vlucht en klim in lidmaatschapsniveaus, die toegang geven tot exclusieve voordelen zoals bonusmijlen, Business Class-incheckbalies bij Economy-vluchten, loungetoegang, extra bagagevrijstelling, en voorrang bij bagagelevering. Geniet bovendien als Skywards-lid van gratis Wi-Fi aan boord, ongeacht je reisklasse, met onbeperkt internet voor First Class-passagiers en Business Class-reizigers van Silver, Gold en Platinum niveau. Meld je aan en begin met het verdienen van mijlen voor elke reis, waardoor jouw vliegervaring met Emirates nog lonender wordt.

Meld je aan met de code EMIRATES en ontvang 2.000 welkomst-Skywards miles; bespaar meer bij je volgende vlucht door te betalen met Cash+Miles. Scan en word nu lid.

Gratis tickets voor het Museum van de Toekomst en Atlantis Aquaventure

Momenteel bieden we een spectaculaire actie aan voor reizigers naar Dubai: Uniglobe klanten die naar Dubai vliegen of een tussenstop van minimaal 8 uur boeken, krijgen gratis tickets voor twee van de grootste attracties van Dubai: het Museum van de Toekomst en Atlantis Aquaventure.

 

 

Voorwaarden:

  • Boek bij Uniglobe je vluchten naar Dubai of voeg een tussenstop in Dubai van 8 uur of meer toe.

  • Boekingsperiode: 12 januari tot 1 februari 2024.

  • Reisperiode: 15 januari tot 31 maart 2024.

  • De unieke codes voor gratis toegang worden per e-mail verstuurd en zijn geldig tot 5 april 2024.

 

Daarnaast kun je met Dubai Experience, onze online planner, een unieke reisroute samenstellen met tours, attracties en gratis ervaringen, van stadsbustours en strandclubs tot luchtballonvaarten en boottochten, inclusief vluchten en hotels met exclusieve voordelen.

 

Luxe en Gemak in Elke Reisklasse

Kies uit drie luxe reisklassen: First, Business en Economy, elk met unieke voorzieningen zoals zero gravity-stoelen in First Class, ruime zetels die omvormbaar zijn tot vlakke bedden in Businessclass. Geniet van extra privileges zoals gastronomische maaltijden, exclusieve lounges in Dubai, en een royale bagagelimiet. Ervaar het gemak en de stijl van onze Chauffeur-drive service, beschikbaar in meer dan 70 wereldsteden, om uw reis naadloos en onvergetelijk te maken. 

Meer info