Dubai World Trade Centre - Het Kruispunt van Wereldwijd Zakelijk Toerisme

January 10, 2024

Het Dubai World Trade Centre (DWTC) heeft zijn ambitieuze agenda voor de eerste helft van 2024 onthuld, met een reeks van meer dan 70 toonaangevende tentoonstellingen, conventies en conferenties. Deze evenementen, die plaatsvinden in zowel DWTC als het Dubai Exhibitions Centre (DEC) in Expo City Dubai, onderstrepen de positie van Dubai als een wereldwijd centrum voor zakelijk toerisme.

Een Indrukwekkende Kalender van Evenementen

Van gezondheidszorg en voeding tot energie, toerisme, transport en technologie - de diversiteit van de evenementen weerspiegelt de dynamische en veelzijdige economie van Dubai. Elk evenement is zorgvuldig geselecteerd om Dubai's bijdrage aan de wereldeconomie te versterken en de stad te bevestigen als een belangrijke speler in de MICE-industrie (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions).

Een Veelzijdige en Wereldklasse Venue

Naast de zakelijke evenementen dient DWTC ook als locatie voor een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder bedrijfsbijeenkomsten, sportevenementen en entertainment. Deze evenementen dragen aanzienlijk bij aan de levendige en gevarieerde kalender van Dubai.

Toonaangevende Wereldwijde Evenementen

Onder de indrukwekkende evenementen bevinden zich DUPHAT, Intersec, World of Coffee Dubai, Arab Health Exhibition and Congress, en vele andere. Elk evenement brengt leiders en professionals uit verschillende sectoren samen voor netwerkmogelijkheden, zakelijke deals en kennisuitwisseling.

FESPA Middle East: Een Nieuwe Dimensie in Printtechnologie

Een bijzonder hoogtepunt is de eerste editie van FESPA Middle East, een evenement dat innovatie en samenwerking in de printindustrie stimuleert. Dit evenement markeert een belangrijke uitbreiding voor FESPA, dat al sinds 1962 een voortrekkersrol speelt in de printgemeenschap. Gulf Pack & Gulf Print, de vooraanstaande technologiebeurs voor de printsector in de MENA-regio, keert robuust terug. Dit evenement belicht de nieuwste technologieën en oplossingen in de drukindustrie en biedt een platform voor de presentatie van nieuwe machines, materialen en software.