Areas introduceert eetbare koffiekopjes op Spaanse luchthavens

July 20, 2023

Restauranthouder Areas heeft eetbare en biologisch afbreekbare koffiekopjes van het Bulgaarse bedrijf Cupffee gelanceerd in de reisdetailhandel.

Met de slogan 'Nice to eat you' heeft het voedseltechnologiebedrijf deze koekjesachtige kopjes geproduceerd als een duurzaam en smakelijk alternatief voor traditionele plastic en papieren bekers. Ze zijn gemaakt van natuurlijke producten, hebben weinig calorieën en zijn verkrijgbaar in twee formaten (110 ml en 220 ml).

Het bedrijf meldde dat het bijzonder geschikt is voor het serveren van producten zoals koffie, omdat het zeer goed bestand is tegen hitte en vochtigheid. Het blijft ook knapperig tot wel 40 minuten en lekt niet gedurende een hele dag nadat de drank erin is geplaatst.

 

Nu verkrijgbaar in Deli&Cia vestigingen

Deze nieuwe koffiekopjes zijn nu verkrijgbaar bij Areas-vestigingen, waaronder de Deli&Cia outlets op de luchthavens van Barcelona, Palma de Mallorca, Alicante en Ibiza.

Om de ervaring volledig circulair te maken, zal de koffie die Areas in deze bekers serveert, biologisch en duurzaam zijn.

Het bedrijf merkte op dat het Deli&Cia heeft gekozen om het merk te dragen vanwege het streven naar duurzaamheid en de praktijken van de circulaire economie.

De winkels zijn gebouwd met gerecyclede materialen en bieden gezonde voedselkeuzes die in milieuvriendelijke verpakkingen worden geleverd.

 

foto@Areas-Cupffee