Lufthansa opent nieuwe premiumlounge op Newark Liberty International Airport

September 04, 2024

Lufthansa Airlines heeft een gloednieuwe premiumlounge geopend in Terminal B van Newark Liberty International Airport, New Jersey. Deze lounge biedt reizigers maar liefst 600 vierkante meter aan ruimte om te ontspannen of te werken voordat ze aan boord gaan.

Het pronkstuk van de lounge is de centrale Skyline Bar, waar gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie cocktails, wijnen, sterke dranken en non-alcoholische dranken. Voor de bierliefhebbers is er lokaal ambachtelijk bier op de tap, afkomstig uit New Jersey, de "Garden State". Wat het culinaire aanbod betreft, worden er in de bistro verse regionale specialiteiten geserveerd. In de zomer kunnen gasten genieten van onder andere cornbread uit Jersey met gekonfijte tomatenjam en sandwiches met trompetzwammen, spek, knapperige sla en tomatenchutney op zuurdesembrood.

First Class-passagiers en HON Circle-leden hebben de mogelijkheid om à la carte te dineren in een privéruimte, met een selectie van de beste wijnen en champagne.

De nieuwe lounge op Newark Liberty Airport biedt plaats aan ongeveer 170 gasten, een capaciteitsverhoging van 25 procent in vergelijking met de vorige ruimte. De lounge is toegankelijk voor First en Business Class-passagiers van alle luchtvaartmaatschappijen binnen de Lufthansa Group die op Newark vliegen, evenals voor HON Circle-leden en Senators.

De multifunctionele opzet van de lounge sluit aan bij de verschillende behoeften van reizigers vóór hun vlucht. Een derde van de ruimte is gereserveerd voor zakelijke reizigers, met onder andere functionele gemeenschappelijke tafels voorzien van draadloos opladen of printen.

De overige ruimte is gericht op ontspanning en biedt comfortabele zitplaatsen voor verschillende groepsgroottes, van enkele stoelen voor soloreizigers tot zitplaatsen voor koppels of grotere groepen. Multifunctionele kamers bieden ruimte voor vergaderingen, telefoongesprekken of een speelhoek voor kinderen.